Midzomerfeest programma

Geplaatst op: 18-6-2024

Op zaterdag 22 juni is het zover: het Midzomerfeest in Oostindie gaat van start! Dit jaar belooft het een dag vol gezelligheid, muziek en leuke activiteiten te worden, waar alle buurtbewoners van harte welkom zijn.
 

Programma:

  • 16:00 uur: Het feest begint met een spetterende Kids Show door DJ Taco in de grote tent. Voor de jongsten zijn er activiteiten zoals schminken, cupcakes decoreren en suikerspinnen.
  • Vanaf 16:00 uur: Buiten de tent zijn er diverse springkussens en andere leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen.
  • 19:15 uur: Officiële opening door wethouder Bert Nederveen.
  • 19:30 uur: Optreden van de liveband STRAK op het nieuwe podium, met drie sessies vol energieke muziek.
  • Doorlopend: DJ Nick draait een speciale set met verzoeknummers en zangeres Savannah betovert het publiek met haar stem.
  • Eindtijd: Het feest duurt tot 01:30 uur, dus genoeg tijd om te dansen en te genieten van de zomerse avond.
     

Weersverwachting:
De voorspellingen zijn positief met zon en wat bewolking. De temperatuur zal rond de 21 graden zijn, perfect feestweer.

Talenten in onze wijk:
Tijdens zo'n feest ontdekken we altijd de diversiteit aan talenten in onze wijk. Wanneer we ieders hobby, werk en kennis samenbrengen, ontstaat er iets bijzonders. We hebben zoveel inwoners in onze wijk die iets kunnen bijdragen aan dit wijkfeest. Geweldig!

Lijkt het jou leuk om volgend jaar ook een bijdrage te leveren? Misschien als act, met een activiteit, als bestuurslid of als eventorganisator? Meld je dan vooral aan! We maken graag gebruik van ieders specialiteit binnen onze wijk. Samen kunnen we het feest elk jaar nóg beter maken.
 

Kom samen met alle buren genieten van een dag vol gezelligheid, muziek en leuke activiteiten, tijdens ons buurtfeest in Oostindie! Een dag waarop alle buren samenkomen om te feesten, bij te praten met vrienden, nieuwe bewoners te leren kennen en de mensen uit je straat te ontmoeten. Het belooft een fantastische gelegenheid te worden voor en met de mensen uit onze eigen wijk.
 

Aanmelden en meer informatie:
Heb je vragen of wil je je aanmelden voor volgend jaar? Stuur dan een e-mail naar info@midzomerfeestoostindie.nl.

Mis dit gezellige buurtfeest niet en kom samen met je buren genieten van een dag vol plezier en verbinding tijdens het Midzomerfeest Oostindie 2024.