Kidsprogramma Midzomerfeest Oostindie

Geplaatst op: 11-6-2024

Ook dit jaar hebben we een fantastisch kidsprogramma in petto! Speciaal voor de jongste feestgangers hebben we een divers aanbod aan activiteiten om ervoor te zorgen dat zij net zoveel plezier beleven als de volwassenen.
 

Wat kunnen de kinderen verwachten?

  • Kids Show door DJ Taco: Om 16:00 uur trapt DJ Taco af met een spetterende show in de grote tent. DJ Taco weet als geen ander hoe hij de kinderen kan vermaken met zijn muziek en interactieve optreden.

  • Activiteiten in de grote tent: Naast de Kids Show zijn er diverse leuke bezigheden zoals schminken, cupcakes decoreren en suikerspinnen. Een kleurrijke en creatieve ervaring voor alle jonge deelnemers!

  • Buitenactiviteiten: Rondom de tent zijn er volop springkussens en andere leuke activiteiten waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en plezier maken.
     

Het Midzomerfeest is niet alleen een moment voor volwassenen om samen te komen, maar ook een gelegenheid waarop de kinderen zich kunnen uitleven en nieuwe vriendjes kunnen maken in een veilige en feestelijke omgeving.
 

Kom langs en geniet samen met je kinderen van een onvergetelijke dag vol plezier en entertainment tijdens het Midzomerfeest Oostindie 2024!